Farklı bir tad: Hatay usulü İskenderun döneri…

0
1678

8 Yıldır Gümbet’te hizmet veren İskenderun döner, tavuk dönerine verdiği faklı tadıyla ön plana çıkmaya başladı.Tavuğu, pişirmeden ekmeğine, içinde kullandıkları malzemeye kadar farklı ürünler kullandıklarını söyleyen İskenderun Döner işletmecisi İskenderunlu Nuri Kısaayak, farkı şöyle ifade etti.

“Bodrum’da 8 yıl önce çok farklı tada sahip bir döner piyasaya sunduk. Bu yaptığımız Hatay usulü lavaş ekmek ve yine kendi hazırladığımız özel bir sosu olan dürümdür. Hatay usulü döneri ilk günden beri tadanlar, bizim artık devamlı müşterimiz haline geldiler. Müşterilerimiz dönerin tadının farkında ve Bodrum’un uzak yerlerine Torba’dan zaman zmaan Türkbükü’ne varan uzun mesafelerden dahi sipariş alıyoruz. Gümbet’te olmamıza rağmen her gün onlarca dürüm siparişi gider bu yerlere. Buradan anlıyoruz ki müşterilerimiz lezzetten oldukça memnun. 8 yıldır aynı tad ile hizmet veriyoruz. daha fazla bir şey söylemeye gerek yok tadılması gerekiyor. Bizi tercih edenlere teşekkür ederiz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen isminizi buraya giriniz